Blog Vuurkracht

Inspireren door het leven te delen

Bij Vuurkracht proberen wij jongeren te inspireren. Eén van de belangrijkste voorwaarden voor verbinding is zelf kwetsbaar durven zijn en je leven durven te delen. Doormiddel van de blogs willen wij ook onszelf laten zien. Thema’s die in de blogs worden beschreven komen ook weer terug in het programma van Vuurkracht.

Verder lezen
Succes vieren

Succes vieren

Wat is het fijn om van iemand te horen: ‘Goed gedaan man!’ Waardering, gezien worden. De afgelopen tijd hebben wij twee groepen afgesloten. Afsluiten en vieren, hoe doe je dit nu goed?

Lees meer
Vertrouw op beweging

Vertrouw op beweging

Vertrouw op beweging Ik kom in mijn werk allerlei mensen tegen die ‘moeilijk in beweging komen’, of ‘vast zitten’. Het lukt ze gewoon even niet en als ze ‘moeten’, dan gaan ze al helemaal in de ankers.

Lees meer
Heilzame stress

Heilzame stress

Er is bijna geen onderwerp waar meer over wordt geschreven dan stress. Ik kom dan woorden tegen zoals: spanning, druk, burn-out en overspannen zijn. Rondom stress hangt heel veel negativiteit.

Lees meer
Het verhaal van Tom

Het verhaal van Tom

Heb je wel eens het idee dat je vastloopt? Misschien is Vuurkracht dan iets voor jou. Tom (19) was een van de vorige deelnemers en vertelt zijn verhaal.

Lees meer
Avontuurlijke karrensporen

Avontuurlijke karrensporen

Het Vuurplan is klaar en vanaf 1 september ga ik 22 uur aan het werk voor Vuurkracht! In september start een nieuwe groep, we gaan door en dat is spannend.

Lees meer
De Levensrivier

De Levensrivier

Ik sta hier in een land. Vele jaren geleden is het groene en bloeiende landschap langzaam veranderd in een koud winters landschap.

Lees meer
De schijven van leven

De schijven van leven

Ik ben ergens mee bezig, terwijl ik met mijn hoofd op dat moment bij iets anders ben. De laatste tijd merk ik dit steeds meer op bij mijzelf. Eigenlijk ben ik er niet helemaal bij.

Lees meer
Zaaien

Zaaien

De afgelopen weken is de promotie van het programma van Vuurkracht écht begonnen. Het is nu tijd om in vertrouwen en af te wachten.

Lees meer
Weg van het hart

Weg van het hart

Het is dinsdagochtend en ik heb even tijd om rustig adem te halen. Want voor dat ik het weet zit ik op de fiets naar een afspraak en komen er weer van allerlei gedachten in mijn hoofd …

Lees meer
Het proces van Vuurkracht

Het proces van Vuurkracht

28 februari gaan we beginnen aan ons programma. Een nieuwe stap van Vuurkracht. Het is een proces waar ik je graag even in meeneem.

Lees meer

Abonneren op blog Vuurkracht

Will je geen blog missen? Abonneer je dan via onderstaand formulier!

[mailpoet_form id=”1″]