Maatwerk

Aangepast aan jouw vraag

Vuurkracht is er naast het 10 weken programma ook in andere vormen. Zo kun je meedoen met jouw team, of individuele coaching ontvangen.

Coaching en training

Maatwerk

Bij Vuurkracht zoeken we steeds weer naar de verbinding tussen hoofd en hart. We gaan buiten aan de slag met ervaringsgerichte oefeningen en reflecteren deze. Als het kan, experimenteren we met nieuw gedrag. 

Teamcoaching

Wil jij werken aan verbinding binnen jouw team? En wil je dit op een uitdagende manier in de buitenlucht doen? Dan zit je goed bij Vuurkracht! We beginnen met een ‘intakegesprek’: waar heeft jouw team behoefte aan? Vervolgens wordt er een conceptprogramma opgesteld. Durven jullie de uitdaging aan te gaan? Dan gaan we van start! Merken jullie dat jullie daarna behoefte hebben aan een vervolg? Dan plannen we een nieuwe afspraak in. Want als het vuur eenmaal brandt, is het belangrijk dat vuur aan te houden!

 

Individuele coaching

Wil jij individuele coaching ontvangen? Dat kan! We maken een trajectvoorstel gebaseerd op jouw vraag.

Eenmalige workshop

Wil jij een workshop volgen bij Vuurkracht? Om bijvoorbeeld jouw werknemers of collega’s te laten ervaren welke werkvormen wij gebruiken, of om jongeren kennis te laten maken met Vuurkracht? Het kan allemaal! Neem eens contact met ons op, we kijken graag samen met jou waar behoefte aan is en wat wij kunnen betekenen.

“Arend Jan heeft een mooi programma bedacht voor ons met daarin een goede balans tussen mentale uitdaging en fysieke activiteiten. De werkvormen boden ons de mogelijkheid om oprechte gesprekken aan te gaan en daarin de diepgang op te zoeken. Een aanrader voor teams die kritisch naar zichzelf durven te kijken.”

– Luuk, jongerencoach bij Impacter