Samenwerken?

Vuurkracht zoekt samenwerking

Wil jij als bedrijf een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren? Bij Vuurkracht bieden wij je de mogelijkheid om direct betrokken te zijn bij één van de jongeren. Doe je mee?

Samenwerken met Vuurkracht

Samen voor de ontwikkeling van jongeren

De ondersteuning 

Een jongere die mee wil doen aan Vuurkracht, maar dit financieel niet lukt, kan jouw hulp hard gebruiken. Daarmee geef je de jongere een kans op een betere toekomst, en kun jij op maatschappelijk gebied je steentje bijdragen.

 

Wat je ervoor terug krijgt

Dat is niet alles, want de ontwikkeling van de jongere kun je tot op zekere hoogte meemaken. De jongere schrijft namelijk een verhaal over zichzelf en schrijft een bedankbrief aan het eind van het programma. Daarin komt het proces van de jongere terug: waar hij of zij trots op is, de belemmeringen, de lessen die geleerd zijn, enzovoort. Heb je nog andere ideeën? We bespreken ze graag met je! De privacy van de deelnemer staat hier natuurlijk altijd voorop.

Daarnaast willen we jou ook laten ervaren wat de jongere ervaart. Daarom ontvang je als tegenprestatie een workshop houthakken, kanoën, vuur maken of archery tag. Zeker aan te bevelen als personeelsuitje!

Vuurkracht is onderdeel van stichting Travers Welzijn. Travers Welzijn heeft een ANBI keurmerk en dat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de winstbelasting. 

 

Partners

Wij werken al samen met DOCK24, Free2Move, Wijkboerderijen Zwolle, Make It!, Doomijn, Landstede, Windesheim, Deltion College, Sociaal Wijkteam Zwolle, Ontwerpdenkers en het Leger des Heils.